RECREATIEF

Dit is voor jou hét begin van een nieuwe uitdaging! Wil je weten wat er zich onder het water afspeelt, ga de uitdaging aan en wordt PADI OPEN WATER DIVER.

Deze cursus is de populairste duikcursus ter wereld. Miljoenen mensen voor u hebben de stap al gezet,

nu jij nog!

Deze cursus helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger gaat voelen in het water. Het staat je als duiker toe om het verloop van de cursus aan te passen aan je persoonlijke wensen en behoeften, om je te leren onder water taken uit de voeren, je bewustzijn te vergroten en je vaardigheden als duiker te verbeteren.

De PADI RESCUE DIVER cursus benadert het redden op een flexibele, conceptuele manier. Bij het aanleren van de vaardigheden wordt je als duiker aangespoord om te experimenteren.

De PADI Divemaster-cursus is je eerste brevet op het niveau van duikprofessional. Door samen te werken met een PADI-instructeur scherp je je duikvaardigheden aan. Je leert je skills zo te beheersen dat je moeiteloos op problemen kunt anticiperen en deze kunt oplossen.

Als PADI Divemaster neem je de leiding terwijl je toezicht houdt bij duikactiviteiten en je assisteert bij duikcursussen.

Als PADI Assistant Instructor krijg je niet alleen ervaring als PADI-professional, maar begin je ook te leren wat het PADI-systeem van duikinstructie inhoudt. Je kunt helpen bij het lesgeven en beperkte lestaken op je nemen. Het is een goede manier om ervaring op te doen voordat je duikinstructeur wordt!

Met deze cursus helpen we duikers om hun kennis terug op peil te houden na een periode waarin ze niet actief zijn geweest als duiker, zodat ze zich weer prettig gaat voelen in de onderwaterwereld.!

De PADI verrijkte luchtduiker-cursus is PADI’s populairste duikcursus, en het is makkelijk te zien waarom. Als je duikt met verrijkte lucht nitrox krijg je langere nultijden. Dat betekent dat je meer tijd hebt onder water, vooral bij herhalingsduiken.

Na je eerste paar duiken wil je algauw wat dieper gaan. Er is iets spannends en mysterieus aan de diepte waar duikers zich door aangetrokken voelen.

In deze cursus leer je hoe je veilig kunt duiken met een DROOGPAK

Planning, organisatie, procedures, technieken, verschillende soorten pakken, problemen en

gevaren van het droogpak duiken

Juiste procedures voor controle over het drijfvermogen.

Technieken voor het afdalen en opstijgen.

Wenst u voorbereid te zijn op noodsituaties? Dan is dit uw programma! Deze cursus geeft basistraining voor CPR (Cardio Pulmonale Rescusitatie) en EHBO voor duikers en niet-duikers. De PADI EFR-cursus voldoet aan de eisen voor reanimatie en eerste hulp, zoals vereist in de PADI Rescue cursus en andere vervolgcursussen. De Padi EFR cursus is een basisopleiding voor reanimatie en eerste hulp bij ongevallen.

Kurt Van Haecke - Sigrid Cuvelier

 

Diksmuidsesteenweg 113

B-8800 Roeselare

BTW BE0530.904.844

 

info@retecdiving.com

0032 478 442 566